ИЗВЕШТАЈ СА ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ НЕМАЧКОГ, РУСКОГ, ФРАНЦУСКОГ И ИТАЛИЈАНСКОГ ЈЕЗИКА 2017 - 2018

Написао 03 мар,2018

Општинско такмичење из немачког, руског, француског и италијанског језика свих Новобеоградских школа је одржано 3.03.2018. са почетком у 14:00 часова у ОШ „Кнегиња Милица“ и трајало је до 15:00 часова. На такмичењу је учествовало укупно 95 ђака од пријављених 103 и то из следећих школа: ОШ „Кнегиња Милица“, ОШ „Борислав Пекић“, ОШ „Јован Дучић“, ОШ „Бранко Радичевић“, ОШ „Милан Ракић“, ОШ „Лаза Костић“, ОШ „Јован Стерија Поповић“, ОШ „Ратко Митровић“, ОШ „Драган Лукић“, ОШ „20. октобар“, ОШ „Надежда Петровић“, ОШ „Младост“, ОШ „Радоје Домановић“, ОШ „Марко Орешковић“, ОШ „Влада Обрадовић Камени“, ОШ „Ђуро Стругар“, ОШ „Краљ Александар I“ и ОШ „Душко Радовић“.

Општинском такмичењу из страних језика је присуствовала председница Друштва за стране језике Србије Љиљана Ђурић. Пожелела је успешно такмичење и поздравила све присутне. Такође се захвалила наставницима што мотивишу ученике за учешће на такмичењима.

 

Од 95 ђака на општинском такмичењу, 54 ученика је радило тест из немачког језика, 10 из руског језика, 13 из италијанског језика и 18 из француског језика.

 

Такмичење је протекло у реду.

 

Такмичење су координисали: Маја Грочић, Дарко Милосављевић, Душан Борозановић, Марија Станисављевић, Милета Васовић, Ана Манготић, као и директор школе Дарко Егер.


Преузмите извештај:

 

Прочитано 2382 пута Модификовано 01 авг,2018

Информације

Ministarstvo prosvete